Monday, April 30, 2007

How To Be Really Retro? Vol. 1.: The 40's

Hello.
Szóval beszélgessünk a retro-parytról. Úgy döntöttem, hogy végigveszem az 1900-as évek legfontosabb állomásait és bemutatom, hogyan is öltözködtek és milyen zenékre buliztak a fiatalok. Mivel olyan nagyon messzire azért nem ugrotok vissza ti sem az időben, ezért első pontként szeretném egy képpel prezentálni, hogy a 40es években, hogy néztek ki a fiatalok. Most kiemelném, hogy inkább az amerikai és nyugat-európai divatot mutatom be, ugyanis ti is azt követitek, Magyarországon kommunizmus volt, nem lófasz. Szóval ha igazán retrosok szeretnétek lenni, követnetek kell őket! Szóval a lányok így:
Két ismeretlen eredetű tárgy. Érdekes formájú szoknya és rövidnadrág keverék, szigorúan újrahasznosított gyapot és kenderszármazékból. Ez a kender nem az a kender amit ti suttyók a parton szívtok. A kender a 40es években nem volt olyan jó dolog. Az majd a köcsög-hippikultúrában lesz, amihez nektek semmi közötök. Szóval a lényeg, hogy a kender nem retro, csak ha abban öltözködsz. A minták lehetnek pöttyök, virágok, katicabogarak. I'm hot & sexy felirat elfogadhatatlan. Intim testrészek és hónalj borotválása csak a Pearl Harborban van, akkor nem volt divat, az meg csak egy film. Szóval abban az időben a szőr volt a menő. De beszéljünk a két tárgyról is. Nem tudom mik lehetnek, akinek ötlete van dobjon egy üzenetet.
A hölgyek csak a katonákkal dughattak. Ha ellenség katonájával meghurcolták. Ti is csak katonákkal baszhattok, ha a 40es évek divatjában szeretnétek pompázni.
Egyébként ez a 40es évek ez gáz volt. Főleg a férfiak szempontjából. Az ő divatjuk messze elütött a többi későbbi kor divatjától. Szóval srácok, ha 40es évekbeli srácoknak szeretnétek kiöltözni, akkor egy kép ami prezentál:
Tudjátok ebben az időben volt a második világháború, bár valószínűleg ez sokatoknak elkerüli figyelmét. Az öltözködés egyértelmű. Azért, ha így mentek bulizni a fegyvereket jobb otthonhagyni. Ellenben rendkívül vicces lehet az amikor valaki egy ejtőernyővel a hátán bevonul a Pubba és fordulatban lezúz 15 kispicsát, akik öntik ki a martiniket és a többi, és a többi. De erre még visszatérünk később. Ha a zenéről szeretnék szólni, az általában a negyvenesekben a swing, a jazz és a blues volt elterjedve. Valamint az afrikai népzene Dél-Botswanában és környékén, de rólük ne ejtsünk szót, egyelőre. Szóval egy igazi 40-es éveket idéző retro partinak erről kéne szólnia. A kiegészítőknek csak a mobiltelefont tudom ajánlani, azzal viszont vigyázni kell, mert nem fér el egy zsebben, viszont nem akarja majd senki ellopni a 40-50ezres ha nem több puttomobilokat.
Eme fekete gyönyörűség lenne a megfelelő darab. Nem nokia meg szonierixon, de annál jobb. Eredeti 1930.as Bell!
Mindannyian tudjuk, hogy a Halászpartra autóval érdemes érkezni. Egy hatásos retro belépőért, mindenképpen ajánlom ezt a Chrysler Royal 2 Passenger Coupé egyenesen 1941-ből, mindössze huszonháromezerszáz euróért. A belépés hatásos lesz. Az autóban csakis a Live365 nevű rádió fogható a legnagyobb Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Eddie Fisher és mág sokan mások slágereivel. Egy ilyenből viszont katonai cuccban kiszállni elég gáz lehet mások szemében, de mi TISZTELNÉNK érte.
Az első résznek vége. Hamarosan találkozunk az 50-es években.

No comments: